Palvelut

Palvelut

Image

CAD-Man OY

CAD-Man tarjoaa piirilevysuunnittelua yli 20 vuoden kokemuksella.

CAD-Man OY
Sepänkyläntie 212
65610 MUSTASAARI
06 3223511
info[at]cad-man.com
www.cad-man.com

Image

CADMIC OY

Cadmic Oy on johtava piirilevysuunnittelutoimisto, jonka toimipaikat sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä. Cadmic tarjoaa kokonaispalvelun suunnittelusta piirilevyihin ja stensileihin.

Cadmic Oy
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
http://www.cadmic.fi/

Image

TreSolver Oy

TreSolver Oy tarjoaa yritysten käyttöön monipuolisia ratkaisuja tuotteiden sähkömagneettisen toimivuuden ja laadun parantamiseen. Käytössä on Ansys HFSS ja PADS HyperLynx-simulointohjelmistot sekä monipuoliset mittalaitteet ja radiosuojattu huone tuotekehitysvaiheen mittauksiin.

TreSolver Oy
Visiokatu 4
33720 TAMPERE
www.tresolver.fi
info[at]tresolver.fi
Image

Embedtronics Oy

Embedtronics Oy on perustettu vuonna 2003. Yrityksen taustalla ovat vuonna 1986 perustettu JMP-Electronics (elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelu) sekä vuonna 2000 perustettu SJK Software (ohjelmistosuunnittelu).

Perustajilla on pitkäaikainen kokemus sulautetuista järjestelmistä sekä niiden suunnittelusta, reaaliaikaisten käyttöjärjestelmien kehityksestä ja asiakaskohtaisista järjestelmistä.

Embedtronics Oy
Leväsentie 23
70780 Kuopio
http://www.embedtronics.fi/

Image

Etteplan Oyj

Etteplan Oyj on nopeasti kasvava ja kehittyvä yritys, jonka noin 2 800 suunnittelualan asiantuntijaa luo positiivista muutosta suunnittelun maailmaan. Me uskomme, että tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseen tarvitaan erilainen, aiempaa terävämpi ote.

Palvelumme kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun, sulautettujen järjestelmien ja IoT:n (esineiden internet) sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.

Vuonna 2016 Etteplanin liikevaihto oli 183,9 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on noin 2 800 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.

Etteplan Oyj
Ensimmäinen savu
01510 VANTAA
p. +358 10 3070 
fax +358 10 307 1012
info(at)etteplan.com
etunimi.sukunimi(at)etteplan.com
www.etteplan.com
Image

DA-Design Oy

DA-Group tarjoaa laadukkaat huipputeknologian kokonaispalvelut yhdestä osoitteesta. Vastaamme elektroniikkaratkaisuissa tuotekehityksestä ja suunnittelusta testaukseen, valmistukseen ja tuotteen elinkaaren hallintaan. Palvelumme täyttävät paitsi teollisuuden myös puolustus- ja avaruusteknologian tiukimmat laatu- ja turvallisuuskriteerit.

DA-Design Oy
Kassimäenkatu 2
FI-30300 Forssa
Puh. +358 29 0800 900
Faksi +358 29 0800 999
info (at) da-group.fi
www.da-design.fi
Image

Innokas Medical Oy

Elektroniikan valmistusta tuotekehityksestä tuotantoon. Painopistealueemme on lääkintälaite-elektroniikka.

Innokas Medical Oy
Vihikari 10 / Door 5B
FI-90440 KEMPELE
innokas[at]innokasmedical.fi
www.innokasmedical.fi
Image

Doosolutions Oy

DooSolutions Oy – elektroniikkaperusteisia ratkaisuja teollisuudelle!

DooSolutions Oy on räätälöityjen elektroniikkaratkaisujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto.

Toimintamme menestys perustuu kilpailukykyisten elektroniikkaratkaisujen toimittamiseen, vahvaan ammattiosaamiseen ja hyvään asiakaspalveluun täsmällisellä, nopealla aikataululla.

Tuotteitamme ovat tekninen suunnittelu, prototyyppien toimittaminen sekä testauksiin osallistuminen.


Toteutamme nopealla aikataululla niin sulautetut järjestelmät, teholähteet kuin erilaiset konvertteritkin. Yhdistämme osaamisemme asiakkaamme liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti edistävään ratkaisuun. Yhdistämme palveluissamme nykyaikaisen elektroniikan, sulautetun ohjelmiston ja tehoelektroniikan, täydennämme kokonaisuuden kompaktilla koteloinnilla ottaen huomioon kokonaisvaltaisen lämpötalouden sekä hyvän häiriösietokyvyn.

DooSolutions Oy
Hakintie 7B (3 krs)
01380 Vantaa

www.doosolutions.fi