Tapahtumat

PADS Professional online-demo – miksi minun pitäisi valita PADS Professional?

29.04.2020

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme vielä toisen demon keskiviikkona 29.4.2020 klo 10-12. Vielä muutama paikkaa vapaana, ilmoittaudu heti osoitteeseen toimisto@designsystems.fi!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PADS Professional online-demo – miksi minun pitäisi valita PADS Professional?

Mentorin, a Siemens Business, Field Application-insinööri Kirill Nikeyev pitää online-demon PADS Professionalista asiakkaillemme tiistaina 28.4.2020 klo 10-12 (täynnä) ja keskiviikkona 29.4.2020 klo 10-12. Hän esittelee PADS Professionalin parhaat ominaisuudet, kuten sketch routing, rigid-flex-suunnittelu, 3D DRC jne. PADS Professional on tehokas, mutta samalla myös helppokäyttöinen ohjelmisto. Se on suunniteltu antamaan käyttäjilleen työkalun, jolla käyttäjät voivat vähentää suunnitteluun käyttämäänsä aikaa ja näin parantamaan tuottavuutta. PADS Professional on nyt saatavilla erittäin kilpailukykyiseen promo-hintaan! Rekiströidy heti tänään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@designsystems.fi! 25 ensimmäistä mahtuu mukaan! Lähetämme teille vahvistusviestin rekisteröitymisen jälkeen. Demo pidetään englanniksi.