Tuki

PADS VX.2.6 ja PADS Professional VX.2.6 on nyt julkaistu!

Uudet PADS-versiot on julkaistu!

Release highlights:t PADS VX.2.6:lle:

• PADS Standard Plus Suite sisältää nyt myös PADS AMS. Lataa uusi lisenssi Support Center:stä ennen asentamista!
  • 64-bittinen PADS AMS korvaa 32-bittisen version
  • PADS Layout ja PADS Router käyttävät kuparikaadoissa samaa UPG-engineä.
  • Kuparialueen origo on nyt kiinteästi vasemmassa alakulmassa
  • CAM-parannukset mm. porausreikien määritysten suhteen
  • PADS Routerissa voi nyt luoda ja muokata kuparialueet ja keepout:t
  • PADS Designerissä käytössä nyt User Layers:t
  • Dokumentoinnin parantaminen PADS Designerissa, mm. PDF tukee nyt eri viivatyylejä
  • Lisätietoa Support Center:stä
  • Latauslinkki
  • Pyydä evaluointilisenssi

Release highlights:t PADS Professional VX.2.6:lle:

• PADS Professional on nyt ladattavissa myös 64-bittisenä versiona
  • 64-bittinen PADS AMS korvaa 32-bittisen version
  • Constraint Managerissa saa määriteltyä nettivärin, jota käytetään sekä Layout:ssa että Designerissa. Netteihin voi lisätä myös kommentteja.
  • Variant Notes.t
  • Parannuksia Plane-määrityksiin ja Variant-manageriin
  • Sketch Router:ssa parannuksia sääntöalueisiin
  • Parannuksia 3D-puolelle
  • Lisätietoa
  • Latauslinkki
  • Pyydä evaluointilisenssi

Lue lisää uutisia

PADS VX.2.6 Update 3 ja PADS Professional VX.2.6 Update 3 on julkaistu

PADS VX.6 ja PADS Professional VX.2.6 Update 3-paketit on...

Image

Uusi Support Center on lanseerattu

Uusi Siemens Support Center on nyt avattu! Löydät sen...

PADS VX.2.5 Update 4 ja PADS Professional VX.2.5 Update 5 on julkaistu

PADS VX.2.5 Update 4 on nyt ladattavissa Support...